19 Eylül 2017 Salı

“Üniversite Tanıtım ve Tercih Günleri” SDÜ Ev Sahipliğinde (Atatürk Spor Salonunda) Gerçekleşiyor

220 defa okundu

Geleceğe ışık tutan üniversiteler ile geleceği için bir seçim yapması gereken öğrencileri bir araya getiren “Üniversite Tanıtım ve Tercih Günleri” Üniversitemiz ev sahipliğinde gerçekleştiriliyor.

UNILOOK Türkiye işbirliğiyle ilimizde ilk kez düzenlenen etkinlikte, üniversite ve bölüm tercihlerini tamamlamaya hazırlanan öğrenciler, daha sağlıklı tercihlerde bulunabilmek adına bilgiler ediniyor.

Atatürk Spor Salonu’nda 5 Nisan Salı gününe kadar açık kalacak fuar öğrencilere, kurumlara ilişkin merak edilen tüm detaylar hakkında bilgi alarak kafalarındaki bir çok soru işaretine cevap bulma imkanı sunuyor.

DOKÜMANLAR

FOTOĞRAF GALERİSİ