19 Eylül 2017 Salı

Süleyman Demirel Üniversitesi Spor Müsabakalarına Ev Sahipliği Yaptı

311 defa okundu

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü Spor Faaliyetleri Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen “Okullararası Gençler Yüzme Grup Müsabakaları”, Üniversitemiz ev sahipliğinde gerçekleştirildi. 29 Ekim Yüzme Havuzu’nda iki gün süren turnuvada, ferdi ve takım halinde yarışa giren sporcular, kıyasıya mücadele etti. Turnuvanın sonunda dereceye giren sporculara madalyaları verildi.

Üniversitemiz aynı zamanda 19- 21 Şubat 2016 tarihleri arasında gerçekleştirilen “Üni-lig 2. Etap Masa Tenisi Müsabakaları”na da ev sahipliği yaptı. Türkiye’nin dört bir tarafından gelen sporcuların mücadele ettiği müsabakalarda, SDÜ Spor Bilimleri Fakültesi Masa Tenisi Bayan Takımı final müsabakalarına katılmaya hak kazandı.

DOKÜMANLAR

FOTOĞRAF GALERİSİ