23 Kasım 2017 Perşembe

SDÜ 29 Ekim Olimpik Yüzme Havuzuna "Temiz Havuz Sertifikası"

02 Mart 2016 Çarşamba 15:03 tarihinde eklendi | 254 defa okundu

Süleyman Demirel Üniversitesi 29 Ekim Olimpik Yüzme Havuzu "Temiz Havuz Sertifikası" alarak Isparta’da bir ilke imza attı.

Bu kapsamda Spor Bilimleri Araştırma Uygulama Merkezi ve Spor Tesisleri İşletme Müdürlüğü, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. İlker Hüseyin Çarıkçı, Isparta Halk Sağlığı Müdürü Dr. Mehmet Karakaya, Spor Bilimleri Araştırma ve Uygulama Merkezi ve Spor Tesisleri İşletme Müdürü Öğr. Gör. Muhammet Hamdi Mücevher, Müdür Yardımcıları Şube Müd. Hüseyin Otru, Okt. Mustafa Topraklı, Arş. Gör. Mahmut Alp ve Isparta Halk Sağlığı Müdürlüğü Bulaşıcı Hastalıklar, Çevre Çalışan Sağlığı Şube Müdürü Ethem Özçoban’ın katılımıyla bir tören düzenledi.

29 Ekim Olimpik Yüzme Havuzu’nda düzenlenen törende, Isparta Halk Sağlığı Müdürü Dr. Mehmet Karakaya "Temiz Yüzme Havuz Sertifikası"nı SDÜ Rektörü Prof. Dr. İlker Hüseyin Çarıkçı’ya takdim etti.

DOKÜMANLAR

FOTOĞRAF GALERİSİ